Go back to job search
#SMOS-12
Receptionist(e)
Accounting, finance and administration
Eersel, Netherlands
Receptionist(e)
Apply now

Voor ons gezellige, dynamische en internationale team van Premier Tech in Eersel en Hapert zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste receptionist(e). Ben jij die nauwkeurige, vriendelijke multitasker die wij zoeken?

Jouw toekomstige team

PTSA

Bij Premier Tech Systems and Automation verbeteren we de efficiëntie van de productiefaciliteit van onze klanten door innovatieve en hoogwaardige systemen te integreren die het volledige potentieel van robotica benutten. We behoren tot de grootste leveranciers ter wereld van geautomatiseerde apparatuur voor het conditioneren, hanteren en verpakken - of het nu gaat om voeding, landbouw, organics of industriële producten.

Jouw toekomstige rol in een paar woorden

  • Verwelkomen van gasten/klanten
  • Opnemen en eventueel doorverbinden van de telefoon
  • Verwerken van de post
  • Versturen van brieven
  • Verzorgen van lunches
  • Diverse andere bijkomende administratieve handelingen

Benodigde vaardigheden

Je bent het visitekaartje van Premier Tech (zowel aan de receptie als aan de telefoon) dus we vinden het erg belangrijk dat je positief ingesteld bent en vooral veel lacht! Het vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Duits en/of Frans is een pré.

Is deze job op jouw lijf geschreven en ben jij fulltime beschikbaar? Solliciteer dan snel, we kijken er naar uit je te ontmoeten!

Receptionist(e)
Apply now