Go back to job search
#URBA-09
Medewerk(st)er Orderverwerking
Production and maintenance
Hapert, North Brabant, Netherlands
Medewerk(st)er Orderverwerking
Apply now

Voor ons gezellige, dynamische en internationale team van Premier Tech in Hapert zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er orderverwerking. Ben jij nauwkeurig, fulltime beschikbaar en kun je goed met een computer overweg? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Jouw toekomstige team

PTSA
Bij Premier Tech Systems and Automation verbeteren we de efficiëntie van de productiefaciliteit van onze klanten door innovatieve en hoogwaardige systemen te integreren die het volledige potentieel van robotica benutten. We behoren tot de grootste leveranciers ter wereld van geautomatiseerde apparatuur voor het conditioneren, hanteren en verpakken - of het nu gaat om voeding, landbouw, organics of industriële producten.

Jouw toekomstige rol in een paar woorden

Jij ondersteunt werkvoorbereiding & manufacturing door ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie van onze machines/tekeningen juist in ons ERP-systeem verwerkt wordt. Je houdt je daarnaast bezig met andere administratieve zaken, zoals verwerking van timesheets.

Benodigde vaardigheden

Jij bent verantwoordelijk voor een juiste verwerking van de informatie in ons ERP-systeem dus dat je accuraat bent is een must. Technische kennis is geen vereiste. Wel is kennis van een ERP-systeem belangrijk, dan zul jij snel je weg weten te vinden. Het vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Is deze job op jouw lijf geschreven en ben jij fulltime beschikbaar? Solliciteer dan snel, we kijken er naar uit je te ontmoeten!

Medewerk(st)er Orderverwerking
Apply now